Radioni  (håranalyse) 

Diagnostisk og terapeutisk redskap utviklet av den amerikanske nevrologen Dr. Albert Abrahams. Radionibehandling kan være til hjelp ved et vidt spekter av tilstander. Radioni kan verken erstatte eller forstyrre konvensjonell medisinsk behandling, men fungerer mer som et supplement. 

Enkelt fortalt er dette en håranalyse som viser bl.a. mangler av vitaminer, mineraler, sporstoffer og cellesalter. Pasienten trenger ikke være fysisk til stede for å få utført testen. 

I dag vet alle at mangel på C-vitamin kan gi skjørbuk. Men visste du at utallige mennesker går rundt med mer eller mindre alvorlige tilstander av sykdommen i dag? Eller visste du at utallige nordmenn bokstavelig talt er jernforgiftet og at inntak av jerntilskudd derfor er svært uheldig for disse menneskene? Vet du at balansen mellom sink og kobber er svært viktig for immunforsvaret, eller at krom  er av vital betydning for å unngå diabetes? Vet du at D-vitaminet er med på forhindre benskjørhet, at A-vitaminet har betydning for synet eller at E-vitaminene er viktig for blodets konsistens? Vet du hvilke vitaminer og mineraler som er viktig for hud og hår? For musklene og skjelettet? For hormonproduksjonen? Hvilke B-vitaminer som har størst betydning for god søvn? Hvilke mangler som gir dårlige nerver? Osv. 


Les mer >


 

 

 


 

Gjertrud Lilleås
- homøopraktiker MNLH -

Kontortid mandag, torsdag og fredag
Telefon: 72 49 84 81 / 986 36 595
Adresse: Jåravn. 4 - 7334 Storås
E-post: gjertrud@lilleas.no - www.lilleas.no