Bachs Blomstermedisin

Dr Bach's blomstermedisin består av 38 plante- og blomsterbaserte essenser. Hver enkelt essens er rettet inn mot en følelsesmessig eller mental ubalanse; og hjelper til med å takle utfordringene som hverdagen stiller til oss alle. Blomsteressensene virker etter homøopatiske prinsipper, og stimulerer kroppens evne til å lege seg selv, ved å balansere ut negative følelser og hjelper deg til å ta kontroll, føle deg vel, og få mere ut av livet. Essensene er ikke beregnet på fysiske sykdommer, selv om kroppens evne til å reparere seg selv ser ut til å være bedre når vi er i følelsesmessig balanse. 

Dr. Bach's blomstermedisin er gjennomprøvd siden 1938 og er i utstrakt bruk særlig i England og de sentral-europiske land. Det er imidlertid en økende interesse for og bruk av blomstermedisin i norden; spesielt som et supplement til medisinsk eller terapeutisk behandling.

Blomsteressensene er enkle å bruke og velegnet for hele familien. Det foreligger ingen kjente bivirkninger. De er fullstendig trygge, ikke giftige, ikke vanedannende; og kan anvendes sammen med enhver annen terapeutisk eller holistisk behandling. Blomstermedisinen er beregnet på å være et selv-hjelp system, enkelt nok til å kunne anvendes uten profesjonell hjelp.


Gjertrud Lilleås
- homøopraktiker MNLH -

Kontortid mandag, torsdag og fredag
Telefon: 72 49 84 81 / 986 36 595
Adresse: Jåravn. 4 - 7334 Storås
E-post: gjertrud@lilleas.no - www.lilleas.no